Bestellingen

Bestellingen

De kwekerij is er voor grote en minder grote bestellingen. Omdat wij werken met levende en met zorg gekweekte producten worden de bestelling lokaal voor u gereed gemaakt. Alles wat wij verkopen wordt vers gerooid en staat nooit langer dan 24-uur boven de grond.

Geopend op afspraak

U kunt de kwekerij ook bezoeken. Bijvoorbeeld om uw bestelling op te halen of om te zien wat voor moois er groeit en bloeit. Dit is wel enkel op afspraak; hiervoor kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Planten in de verkoopschuur


Garantie op uw bestelling

Uw bestelling wordt met zorg gerooid en klaargemaakt om opgehaald te worden. Wij verkopen alleen krachtig groeiende en gezonde planten omdat u rechtstreeks bij de ons, de kweker, koopt. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw bestelling dan doen wij er alles aan om u als klant tevreden te blijven houden.

Wij leveren een kwalitatief hoogstaand product met de beste zorg. Als er toch iets mis is met uw bestelling kijken wij daarom wel naar de nazorg welke u geleverd heeft. Een plant of boom is namelijk afhankelijk van veel factoren: verzorging, grondsoort en standplaats. Maar ook een extreem droge zomer kan van invloed zijn op de gezondheid van uw product.

Planten in net

Bij deze factoren kunnen wij u geen garantie bieden op een geheel nieuw product. Wel willen wij er alles aan doen om u te voorzien van handvatten om de juiste nazorg te leveren.

Mocht onverhoopt toch uitval optreden dan willen wij dat wel graag weten,
er is vaak een duidelijke verklaring voor, die te verhelpen is.

verstuur via WhatsApp